HTML

A Tartalmas Idő

Az élet rövid, éld tartalmasan.

Friss topikok

Linkblog

Hétkezdés gitárral

2008.10.26. 17:33 vickie

Hogy mit gondolunk Szűcs Juditról, végülis tök mindegy, ráadásul könnyedén elvonatkoztathatunk attól a ténytől, hogy Szűcs Antal Gábor húga. Vagyis fordítsuk meg a gondolatmenetet és inkább fogalmazzunk úgy, hogy tök mindegy, kinek a kije Szűcs A. Gábor. Tátrai Tiborral együtt mindenesetre remek koncerteket adnak, egymást tökéletesen kiegészítő párost alkotnak. Hétfőn este ezt le is tesztelhetjük, erős hétkezdésként az Old Man’s-ben. A latin zenében nem mellesleg annyi tesztoszteron gyűlik fel, amivel jól elleszünk hétfőtől péntekig, már amennyiben arra vágyunk, de azt hiszem, férfiolvasóink is megtalálják az örömüket ebben a zenében.

Gerendás Péter neve erősen megosztja a közönséget. Mert távolról nézve egy lágy pasas, aki éjjel nappal gyerekeket nemz, s isten tudja, hogy most hol tart, meg van-e már a foci csapat. Másfelől viszont, ha leülünk egy pohár akármivel és meghallgatjuk őt, rajongunk érte, főleg, ha nem saját számot, hanem valamilyen slágert játszik. Ez persze mindenre igaz, ha nem várunk nagyot a dolgoktól, határozottan meg tudunk lepődni, amikor hirtelen szembetaláljuk magunkat valami finomsággal. Úgy látszik, hogy ez a hétfő a gitár jegyében múlik majd el, Gerendás Péter hétfőn este 21:00 órakor a Jazz Garden Music Club & Restaurantban játszik.

Szólj hozzá!

Címkék: gitár koncert hétfő

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalmas.blog.hu/api/trackback/id/tr67732923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása