HTML

A Tartalmas Idő

Az élet rövid, éld tartalmasan.

Friss topikok

Linkblog

Hedonista csütörtök

2008.10.30. 11:03 vickie

Csütörtökön elmenni, mulatni hedonista dolog. Főleg azért, mert ilyenkor sokszor jobb programokat találunk, mint hétvégén, s ez mindjárt egy összeesküvés elmélet. Mert ha a nép csütörtökön kikészíti magát, másnap biztosan otthon marad, így a csütörtöki szórakozóhelyek, kicsinálják a hétvégi vonalat. Másrészt a mi főnökünk sem kultiválja az alfában a gép előtt relaxálást pénteken, még ha farmernap is van, s talán az sem vet ránk jó fényt, ha a muslicák jönnek a leheletünkre, amin a fogkrém folytonos nyalogatása sem segít. Ezekkel a problémákkal dacolva, ha tehetjük, nyugodtan csaphatunk valahol egy lájtosabb estét, nem kell rögtön zúzdát rendezni.



Ma este kilenckor, vagyis hivatalos formában 21:00 órakor Másfél koncert lesz a Merlinben. Nagy öröm ez, főleg azért, mert szerény véleményem szerint ők az alter zenekarok közül az egyik legjobbak. Drum and bass zenéjükkel garantáltan megtöltenek minden helyszínt már több, mint egy évtizede, nem csoda hát, hogy egy külföldi zenekarnak nem ők, hanem a külföldiek, azaz a brit Envoy lesz az előzenekara. Így kerek a világ, az egyensúly kb. 15 éve bomlott meg, amikor Billy Idol volt Bon Jovi előzenekara. Így a koncert első 1 órájában teltház, majd fél ház volt. De mindegy is, húzzatok el a Merlinbe!

A Corvintetőn ma este Zagar lesz este kilenckor. A 2001-ben alakult együttes simán elmehetne szerb zenekarnak is, a neve alapján, de a Zagar tulajdonképpen Zságer Balázst takarja, aki a billentyűket bűvöli. Az elektronikus zenét játszó csapat külföldön is egyre népszerűbb, Európa-szerte nagy sikert arattak számtalan országban.
br /> A Dürer-kertben Tilos klub lesz, szintén 21:00 órai kezdéssel. A parti hangulatért a felelősek,Mango,Gattio , Skunk, MC Busa, MC Columbo személyében.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert program csütörtök corvintető zagar másfél dürer kert

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalmas.blog.hu/api/trackback/id/tr91740163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása