HTML

Szimplán szerda

2008.10.29. 08:57 vickie

Amikor először jártam a Szimpla kertben, úgy éreztem magam, mintha álmodtam volna. Éjszaka volt, a hangulat is emelkedett szinten lüktetett, a hely szelleme pedig megérintett. Kibelezett, öreg bérház? Így álmodja vissza magát mindneki, aki lakott régen a belváros szívében, s amikor felébredünk, csak arra emlékszünk, hogy a valóság furcsán keveredett a képzelettel. Lampionok, lépcsőfordulók, omladozó kis zugok, miközben szól a zene és különös fények vibrálnak körülöttünk. Egy kicsit Égig érő fű, egy kicsit régi, egy kicsit új.



A Szimpla egyébként nem csak egy sima szórakozóhely, hanem egy jól működő projekt. A vállalkozás 2001 októbere óta működik, s a rétegkultúrát hivatott támogatni, szembeszállva a mai kor globalizációs csodáival. A Szimpla-hálózat ma már jól működő, életképes vállalkozás a fiatalok örömére, s magába foglalja a Szimpla kertmozit, kávézót, Dupla kisvendéglőt. Nem csak koncerteknek ad helyet, hanem számos filmkülönlegességgel találkozhatunk a romosnak tűnő hangulatrengetegben, valamint havonta biciklis vásárral próbálja támogatni a két keréken való közlekedést is.
Szerda este 18:00 órától Independent Wednesday Nights lesz, de persze nem csak ma, hanem bármikor érdemes szimplázni.

Szálljunk ma este hajóra, feltéve, ha nem zavar minket a tény, hogy bizonytalan talajon kell iszogatni! Engem speciel nagyon zavar, s hamar pánik tör ki rajtam, így az A38 hajón rendezett programok után csak sóvárgok. Ti azonban ne cirkuszoljatok, menjetek el ma este (szerda), 20:00 órakor ugyanis a Diva's Punch - Deti Picasso (Ru), Singas Project lemezmutogató (saját kifejezésük) koncertje lesz a fedélzeten. Hogy ebből a hosszú felsorolásból ki kicsoda, még nem egészen világos, mindenesetre a singas szénsavmentest jelent, ráadásul acid jazz és swing keveréket játszanak, szóval no para. Azért ne ugráljatok nagyon, mert beinog a hajó...

Szólj hozzá!

Címkék: koncert program szimpla szerda

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalmas.blog.hu/api/trackback/id/tr24737973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása