HTML

A Tartalmas Idő

Az élet rövid, éld tartalmasan.

Friss topikok

Linkblog

Valahová menni nem lehet

2008.10.31. 11:13 vickie

A „menjünk el valahová” projekt hamvába dőlt vállalkozás, vagyis esti móka, s itt most a valahová szó a gyenge láncszem. Valahová ugyanis nem lehet menni, ha nem tudjuk, hogy a kocsma bezárása után hová menjünk, az lesz, hogy kis gyűrűben, vagy nagyobban, társaságtól függően, állunk egyik lábunkról a másikra, miközben belepi a csapatot a zuzmó, s a végén még mindenki eléri az utolsó metrót hazamenetelkor. Ezért, ha valóban el akarunk menni valami szervezett helyre, mindig nézzünk ki valami szívünknek kedves helyet.



Amit ma ajánlok, az nem Pöst, de a szívem nagyot dobbant, mert a szombati Mindenszentek punnyadása helyett, egy igazán jó koncert lesz. Szegeden. Méghozzá Kiscsillag, szóval, aki szegedi, menjen már el a SZTE JATE Klubba, 21:00 órakor., mert jó lesz egészen biztosan.

Ugorjunk azonban vissza péntekre, ráadásul Budapestre, vidéki versenyzőink legnagyobb bánatára. A Gödörben Belga lesz 21:00 órakor, Gödör halloween keretében, meg lesz The Carbonfools és Sanagi. A Belgára mellesleg nem igazán tudok mostanában gombot varrni. A nagy, magyar öntudatuk, miszerint ők majd megmutatják, hogy azért is olyat játszanak, amit ők akarnak! Mit nektek Magyar nemzeti hiphop! Toll a fületekbe a gyaloglás végével! Mert mi már kiégtünk a populáris zenétől, nesztek nektek Zsóóti, a béke. Meg egyéb, belgát szerető füleknek ótvar zene. Igaz, néha becsúszik a nagy számok törvénye szerint egy-egy jól sikerül szám, s dallam is kerül a darált szövegbe, de amúgy nem jellemző. S hogy az előző irányvonalon még a Szigeten a nagyszínpadig is eljutottak, igazán nem jelent semmit, hiszen több ezer ember várta ott is az igazán jó dalokat, aztán tucctucc jött a színpadról, miszerint „EZT NEKTEK!”. A kérdés már csak az, hogy feltámad-e egyszer még a Belga, vagy marad most már mindig a serkenő nemzedéké. Ás vagy, vagy bés? Cés? Uah...

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hétvége belga program kiscsillag péntek

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalmas.blog.hu/api/trackback/id/tr17742046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása